Otte måder at betale studerende lån gæld

En nylig undersøgelse af National Center for Education Statistics viser, at 50% af de seneste universitetsuddannede har studielån, med en gennemsnitlig studielån gæld på $10.000. De gennemsnitlige udgifter til kollegiet stiger til det dobbelte af inflationsraten. Med de stigende udgifter til College, er det vanskeligt for håbefulde colleges studerende at få nok stipendier og tilskud til at betale for college og basale fornødenheder. Flere og flere universitetsstuderende er tvunget til at bruge kreditkort til at betale for basale fornødenheder såsom bøger og skoleartikler. Ifølge United Marketing Service (UCMS) er det gennemsnitlige antal kreditkort pr. elev 2,8.

Her er 8 måder at hjælpe med at betale off studerende lån gæld:

1. Udarbejd en plan. Udvikle en plan for at betale din studielån gæld, før du opgraderer.

2. Gem dine penge. Hver sommer i hele din college uddannelse, få et job eller praktikplads. Spar halvdelen af pengene i en høj rente opsparingskonto som (5,05%). Efter et par måneder, konsultere en finansiel rådgiver for at tjene det højest mulige afkast af dine penge. Efter college, kan du bruge de penge, der spares i alle 4 år til at betale ned din College gæld.

3. Vær forsigtig med konsolidering. Konsolidering studielån kombinerer dine lån til én betaling, men kan eller ikke kan give dig en lavere rente. Lave omfattende forskning, før konsolidere din studielån. Derudover, du kan ikke være berettiget til forskellige studerende lån tilgivelse programmer, hvis du konsolidere din studielån.

4. udveksling arbejde for at reducere gælden. Udføre frivilligt arbejde eller arbejde for følgende i bytte for at reducere studielån gæld: undervisning i visse steder med lav-indkomst studerende eller områder med mangel på lærere, der leverer juridiske og medicinske tjenester i lavindkomst områder eller arbejder for Americorps eller fredskorpset.

5. få et arbejde-Studiejob. For at hjælpe med at betale for udgifterne til kollegiet få en arbejds-studie job på campus for at hjælpe med at afholde udgifterne til kollegiet. Gå til din campus medarbejder kontor for at spørge om deres arbejde-studieprogram. Arbejdsstudie job betaler mindst minimumsløn for denne stat.

6. ansøge om masser af stipendier. I de seneste år, er penge blevet reduceret fra budgettet for kollegium stipendier, så det er sværere at få et stipendium til at gå på universitetet. Du kan øge dine ændringer i at få et stipendium ved at udfylde så mange stipendium ansøgninger som du kan. Hvis du fuldfører mindst 50, skal du modtage mindst 5 stipendier. Også, gå til din campus finansielle støttekontor og spørge om finansielle støtteprogrammer, at skolerne giver studerende. Bliv venlig med den finansielle støttekontor medarbejdere, der vil advare dig til finansielle støtteprogrammer, når de bliver tilgængelige. Du kan også søge på internettet for Stipendier. Nogle stipendium hjemmesider er og

7. Ansøg om tilskud. Ansøge om så mange stipendier og stipendier som muligt. Du kan også ansøge om føderale tilskud såsom Federal Pell Grant (Pell Grant), den lån der føderale supplerende uddannelsesmulighed Grant (FSEOG) program, gearing Educational assistance partnerskab (LEAP), og National Science Scholars program.

8. Beskyt din kredit. Prøv at undgå at foretage forsinkede betalinger på din studielån, hvis du gør dette vil blive rapporteret på din kredit rapport og kan forblive i op til syv år. Hvis du har økonomiske trængsler, skal du ringe til den studerende lån selskab og informere dem om din situation, bede om en modgang eller lån udsættelse for at sikre, at din kredit ikke er beskadiget, indtil du er i stand til at begynde at foretage betalinger igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *