Option handel Tips – overdækket opkald pengestrømsopgørelse

Skrivning er omfattet opkald er en konservativ strategi hvor du køber en aktie, som du gerne vil investere i og derefter skrive en call option mod denne bestand.
Dette er en pengestrømsfrembringende strategi, som ikke kun tilbyder nedadrettede beskyttelse, som du ellers ikke ville nyde hvis du bare købt bestanden, men giver dig også mulighed for at generere en konsekvent månedlige indkomst, for kun minutter af din tid.
Men som med alle mulighed for handel med strategier, der er faldgruber, at du skal undgå, hvis du er til at være konsekvent rentable.
Her er et par tips, der kan hjælpe dig skrive overdækket opkald med succes.
Altid tjekke de grundlæggende elementer i den underliggende aktie og sørg for at du ville være tilfreds hen til besidde selv om indstillingerne ikke eksisterede.
En stor ressource til at få vist grundlæggende ‘vurderinger’ for bestande er på
Ikke indtaste en dækket kalde handel, bare fordi optionspræmien ser attraktivt ud. Højere mulighed præmier (10-15% eller mere) ofte betyde, at bestanden er mere flygtige dvs tilbøjelige til kæmpe pris gynger og derfor større risiko.
Jeg har personligt rettet mod de større, mere flydende og stabile selskaber med månedlige call option præmier mellem 3-6% interval.
En af mine personlige favoritter og en bestand at jeg har haft betydelig succes skrivning er omfattet opkald gennem årene er Oracle (ORCL).
Jeg har også haft vedvarende succes med Intel (INTC) og Nokia (NOK). Til tider Nasdaq Tracking enhed (QQQQ) er også attraktivt (en 3% udbytte er det højeste jeg nogensinde har set det selv).
Hold ikke lagre mindst 2 dage hver side af indtjening annonceringer. Meget af tiden forventninger til gode og endda stor indtjening er allerede prissat i bestanden og bør bestanden ikke opfylder forventninger eller endnu værre skuffe, en virtuelle blodbad kan følge. Jeg har oplevet fald på 30-50% på blot et par dage ved at holde min overdækket opkald bestande over indtjening annonceringer.
Må ikke få mig forkert, det kan også være god tid til at blive en grossist, hvis indtjening tal er virkelig stor, men jeg er lidt mere konservativ og for mig det er blot ikke risikoen værd. Du kan altid købe tilbage i bagefter alligevel!
Altid tage et kig på aktiediagrammer, når du vælger en bestand at skrive overdækket opkald på. Der er 3 almindelige mønstre, som jeg søger:
1) en moderat uptrend.
2) en sidelæns tendens.
Men den mest konservative/safe figur mønster for overdækket opkald skrive (i min erfaring) vises efter en bestand har haft en stejl sælge og er begyndt at flytte sidelæns for et par måneder.
Dette er en form for ‘bunden’ mønster, hvor meget af de nedadrettede risici er allerede blevet ‘solgt’ de udsolgt.
Som overdækket opkald forfattere er det altid vigtigt at huske på, at vores risiko ligger hvis bestanden falder kraftigt, så vi vil gøre vores bedste for at mindske risikoen, så godt vi kan. Dette er blot en måde, som jeg har fundet for at være effektiv.
Hvis du går til og trække op i diagrammet for QQQQ i begyndelsen af 2003, vil du se dette præcise mønster. Jeg skrev med held overdækket opkald på QQQQ for omkring 4 måneder i løbet af denne tid, før jeg tillod mig at være tildelt og flyttede ind på en anden mulighed.
Der har du det. Forhåbentlig hjælpe disse tips dig på din vej til konsekvent overskud og månedlige cash flow skrivning er omfattet opkald.
Åh, det går også uden at sige men jeg vil sige det alligevel, “Ikke lægge alle dine æg i én kurv!”
For mere information om hvordan man skriver overdækket opkald gå til:
Happy option handel og investering!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *