Jeg har lige mistet mit arbejde: hvordan jeg vil fortælle mine børn?

En af menneskelige ressourcer professionel ansvar er at lade medarbejdere ved, at deres job er blevet elimineret. Det er sjældent nemt at gøre og ofte smertefuldt for den person, der høre nyhederne.

For nylig, jeg var involveret i at kommunikere en stor fritstille til medarbejdere på en Fortune 500 selskab. Jeg sad med en kvinde, efter hun havde hørt nyheder at fortælle hende om karriere overgang tjenester hun kunne drage fordel af. Kvinden var i chok og klar ikke til at høre om overgangen tjenester for hende selv. Hun sagde højt flere gange, “hvordan jeg vil fortælle mine børn dette?”

Da jeg spurgte hende hvorfor hun ikke ønsker at fortælle sine børn, hun sagde, at sin teenage søn havde haft et hårdt år i skole og hun ikke ønsker at genere ham. Hun spurgte min rådgivning.

For nylig, min svigermor døde. At miste en elsket og mister et job har ligheder. Begge indebærer, at miste noget, du elsker. Både indebærer ændring. Jeg tænkte tilbage til hvordan min mand og jeg fortalte vores børn at deres bedstemor var død. Jeg huskede at vi fortalte dem sandheden, besvaret Deres spørgsmål og forsikrede dem om, at vi ville holde en stærk familie.

Hvis du mister dit job, er her nogle tips til, hvordan du fortæller dine børn.

Først, tage sig af dig. Tage bestik af de talenter, du har at tilbyde en anden arbejdsgiver. Tage bestik af de gode ting du har i dit liv.

Hvis du har en “betydelige andre” i dit liv, fortælle din partner, før du fortæller dine børn.

Sammen, fortælle børnene. Brug enkle sprog og korte sætninger. Fortælle sandheden. “Jeg skal fortælle dig nogle nyheder. I dag, blev mit job elimineret. Virksomheden elimineret mange arbejdspladser, herunder mine, fordi de havde brug at spare penge.”

Forudse dine børns bekymringer. Forsikre din børn at de vil være okay. “Jeg har tænkt mig at søge et andet job. Vores familie vil være okay.”

Hvis du er bekymret for hvordan du vil overleve økonomisk, finde ud af hvordan du kan reducere omkostningerne, indtil du finder et andet job.

Medtag dine børn i skære ned på omkostningerne, men lad dem vide, at det vil være midlertidig. Hvis dit barn beder dig om at købe ham eller hende noget og du skal vente, indtil din økonomi er i bedre form, siger, “vi kan købe det for dig når jeg finde et andet job, okay?”

Lad dine børn, hvordan du føler, men også forsikre dem, at du vil være okay. “Jeg er ked af at dette er sket, men det er sket for mange andre mennesker, der har gået og fundet andre arbejdspladser. Jeg vil være fint.”

Besvare deres spørgsmål, ærligt og enkelt.

Tillad dine børn til at tale med deres venner om dette. Tillad dem at betro sig til andre.

Knus dem.

Endelig indse, at dine børn vil holde nøje øje med hvordan du håndterer denne udfordring i dit liv. Når de ser du hoppe tilbage fra et tilbageslag, vil det give dem tillid til at gøre det samme i deres liv.

Jeg fortalte kvinden jeg rådgivning for at fortælle hendes søn sandheden. At fortælle ham, hvordan hun følte. At fortælle ham, at hun ville være okay. At fortælle ham, at han ville være okay. Og for at fortælle ham at hun elsker ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *