Hvad er en skat pant og når den bruges?

Pant er defineret som retten til at holde eller sælge ejendom, der ejes af en person, der skylder. Ejendommen sælges ofte for at gøre betaling på gælden, eller egenskaben holdes som sikkerhed, indtil gælden er betalt ud. Der er mange finansielle institutioner, der bruger en tilbageholdelsesret for at få mængden af penge ejet dem. Ud over finansielle institutioner bruger den føderale regering også skat tilbageholdsret til få penge, indtil gælden er betalt ud i fuld.
Når den føderale regering gør en skat lien krav på en ejendom, er der egentlig ikke en skatteyder kan gøre udover betale beløbet, de skylder eller forsøge at arbejde noget ud med Internal Revenue Service (IRS). Da Internal Revenue Service (IRS) er for det meste interesseret i at få deres penge og intet andet, kan skatteydere ønske at ansætte tjenestegrene af en professionel skat advokat. Professionel skat advokater er erfarne med beskæftiger sig med Internal Revenue Service (IRS) og udvikle en løsning, der gavner alle involverede.
Når regeringen tager fat i en ejendom de har en række ting, de kan gøre. De fleste county regeringer tilbyder, hvad der kaldes en skat salg auktion. Denne auktion er åben for offentligheden og offentligheden kan købe ejendommen eller købe en gæld, der udbetales senere off. Når en person køber gæld i stedet for egenskaben er det, som om de udlåner penge til de skatteydere, der er bag på deres skyldige skatter. Den person, der indvilliger i at betale de skatter på ejendommen vil have deres navn placeret på et certifikat, lien. Dette certifikat skal bruges, hvis en grundejers stadig er i stand til at råde bod på beløbet, han eller hun skylder. På dette tidspunkt har den enkelte, der har købt en pant på ejendommen ret til at udelukke på ejendommen, hvis de ønsker at gøre dette.
Ud over Auktioner hvor kun en tilbageholdelsesret certifikat er købt, er der skat pant salg af fast ejendom. Dette salg er også åben for offentligheden og de er ofte udført som en auktion. Når en person er den vindende tilbudsgiver på gerning salg bliver de nye ejere af ejendommen. Disse nye ejere af fast ejendom vil ikke være ansvarlig for nogen tidligere pantebreve eller tidligere tilbageholdsret.
En skat pant er ofte pålagt af regeringen som en sidste chance for at prøve og få pengebeløb, en ejendom ejer skylder dem. Når en tilbageholdelsesret skat er blevet indgivet mod en individuel og deres ejendom, kan deres kredit blive beskadiget. Pant pålagt af regeringen ofte forhindrer, at enkeltpersoner kan købe nye egenskaber, nye køretøjer, eller endda leje en lejlighed. Hvis du ikke er i stand til at betale pengebeløb skyldte på din skat er det vigtigt du kontakt en skat advokat i dag. Handle nu og lære om din skat lien indstillinger, før det bliver for sent.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *