Bange hen til hale aftrækkeren?

Jeg tror, at mange start web værter står over for et bestemt problem. Trække på aftrækkeren for at vende forretningen live og få reelle kunder. Du forbereder din hjemmeside ser godt ud og være fuldt funktionelle, men er du klar til at trykke på aftrækkeren mentalt? Starte en ny virksomhed og få klar til opsendelse er forholdsvis let. Du ikke indbyrdes handler med klienter. Du beskæftige sig med kammerater eller tjenesteydere til virksomheden kun. Hvordan vil det være når du går live? Hvordan vil kunder reagerer på dit websted, dit niveau af støtte og dine produkter? Er de kritiske? Er de retfærdige? Vil de blive imponeret eller generet? Hvad hvis de ikke kan lide dig? Hvad med dine konkurrenter? Du har hørt skrækhistorier om konkurrenter tilmelding med andre værter til at finde ud af om deres service og finde svagheder eller ‘stjæle’ ideer.
Eller disse nye-til-være værter forsøger at gøre alt 110% og aldrig flytte sammen med deres projekt. Du hører om de fremskridt, de gør, men hvis du sætte hvert skridt af dem på et kort kan du se, at de kører i cirkler. Hjemmesiden bliver re-designet og de skifter forhandler konti 3rd tid. Du tror, at situationen bør forbedre indtil de gør den næste overraskelse flytte – ét trin og to skridt tilbage. Jeg tror, det er endnu et tegn på nogen bange for at trække på aftrækkeren.
Mange tvivl kan foregår i dit hoved, når sandhedens time kommer tættere på. Hvordan vil du håndtere det på alle? Hvad med når du er kommer sove- og din første ordre. Vil kunden vente 6 timer indtil du vågner op til opsætning af hans konto? Hvad nu hvis det er en af disse svigagtige ordrer, at du hører om? Hvad hvis du bliver opkrævet tilbage af firmaet kreditkort? Og så videre… Kan du stå presset? KAN DU STÅ PRESSET?
Forbered dig mentalt på det store øjeblik. Hvis du ikke du vil stå over for søvnløse nætter eller mareridt når sover eller begge dele. Få din ånd klar. Være tilgængelige. Faktum er – formentlig intet vil ske inden for de første par dage alligevel. Ingen ved, at virksomheden eksisterer. Din reklame er bare derude for en dag eller to. Måske et par venner og familie surfing dit websted + lejlighedsvis andre webvært.
Jeg har været i situationen. Jeg ved, hvordan det føles. På 3 dagen ivrigt tilmelder jeg mig bare for at teste funktionaliteten af tilmeldingssiden. Jeg gik gennem hele cyklussen og gjort tingene til at fungere. Hvis der ikke sker de tvivlsomt tanker vil snige sig ind i dit sind. Dette er, hvor du nødt til at være forberedt. Du ved du testet din hjemmeside 25 gange og det virkede hver gang. Hvorfor skal det stoppe arbejder nu? Du ved, det tager kun 3 eller 4 Klik på dit websted for at se de produkter og funktioner og at komme til tilmeldingsformularen. Hvorfor skal det pludselig ændre? Program dig selv. Du ved, du kan gøre det. Du ved, at alt fungerer. Program dig selv at huske dette. Du skal bruge din styrke for andre ting – der er ikke plads til tvivl, hvis du ønsker at være vellykket. Hvis du er bange for at trække på aftrækkeren finde ud af hvorfor. At vide, hvad stopper dig er det første skridt i den rigtige retning.
Jeg er i business næsten 3 år nu. Jeg flyttede væk fra forsøger at være en fuldtids web-vært af personlige årsager. Nogle mennesker ser dette som et tegn på svaghed. Men starter en virksomhed betyder forsøger. Du ved ikke, hvordan det er indtil du prøve. Du ved ikke, hvis du virkelig kan lide det ned ad vejen. Prøver er ikke et tegn på svaghed. Det eneste beklagelse er, hvis du aldrig prøve. Jeg defineret igen min forretningsmodel og føler sig meget bedre nu. Jeg har lært af erfaring. Det er meget lettere nu at trykke på aftrækkeren, når at få et nyt projekt klar til take-off. Trykke på aftrækkeren – men program dig selv i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *