Vælg kreditkort med omhu

Finder du, at dit kreditkort Køb har overskredet dit budget, kan du være i nød for nogle nødhjælp kredit rådgivning! I stedet for at smide alle dine kort, overveje at samle en stærk hånd med mellem 3 og 5 kort, der vil tillade dig at have et kraftcenter pung eller taske!
Først, overveje renten på dit kreditkort. Shoppe rundt for at se, om der er kort, der tilbyder lavere rentesatser. Du kan spare en masse penge ved at skifte. Og hvis de er balance overførsel kort, de kan tilbyde endnu lavere rentesatser! Når du har en lav rente card, slippe af med din højere rente kort. De er bare ikke det værd!
Andet, bør du tænke på at få en belønning kortet. I modsætning til regelmæssige kreditkort belønning kort tilbyde den samme køber evne som regelmæssige kreditkort men også tillader dig at nyde belønninger fra point eller direkte rabatter på indkøb på Vælg detailhandlere. Hemmeligheden til at finde det bedste belønning kortet for dig er at få en kort, der tilbyder belønninger fra en kreditor, du normalt handler på alligevel. For eksempel, hvis du køber en masse benzin, få et kort fra en leverandør, som giver dig points til at fylde op din bil med benzin. Der er en masse af kort derude, der har indgået partnerskab med forskellige leverandører så finde en eller to fra kreditorer du normalt handler på.
Når du har fundet nogle kreditkort, der tilbyder lave renter samt belønninger ved køb af er du klar til at møde verden igen med en high-powered tegnebog. Du kan har fremført nogle gæld, som du gerne vil slippe af med, selvom du har øget de penge, du vil beholde (på grund af lavere renter og de rabatter, der er tilgængeligt på indkøb).
Én mulighed for at gøre dette er med gæld konsolidering lån. En konsolidering af gælden lån er en, hvor du samle alle gæld du har og sætte dem under én paraply. Ved at samle mange små lån på forskellige rentesatser og behørig på varierende tidspunkter i måneden, og at sætte dem under ét tag, du effektivt sænke din gennemsnitlige rente og konsolidere dine indbetalinger til en fast betaling en gang om måneden. Og fordi du samle din gæld fra mange leverandører og at give det til én leverandør, kan du muligvis få en lavere rente.
Tillykke! Du har bare taget tegnebogen kraftcenter fra god… til stor!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.