Franchise opløsning i 2005

Udsigterne for 2005 er ude; det vil være endnu et udfordrende år, med den seneste stigning i oliepriserne endelig afregning. Økonomiske vækstrate gonna være beskeden og den traditionelle produktion vækstmotor kan være hårdt pressede med Singapore-amerikanske frihandelsaftalen er i kraft.
For den normale mand-i-the-gade, kan dette være den rigtige lejlighed til at gøre status over hans finansielle retning og starte på en helt ny karriere retning – at skabe en franchise.
Er denne ide usandsynlig? Ikke så. En langsommere økonomisk vækst kan oversætte i en lavere finansielle udlæg i markedsundersøgelser og R&D. Du kunne være involveret i en hobby, der kan være katalysator for en succesfuld virksomhed, som kan i sidste ende føre til en eftertragtet franchise, som håndværk og ler-modellering.
Tag hjertet. Mange franchise blev engang blomstrende “én-One-man-shows”. Du kan se indstillingen op af en franchise som opbygge din solo indsats-som at være dirigent for et orkester. Succes i din franchise ganget med tilfredshed fra dit franchisetagere.
Her er flere tip om at oprette og vedligeholde din egen franchise i 2005.
(Franchise værdiansættelse)
Dette er et vanskeligt spørgsmål at starte med. Det er ligesom en business værdiansættelse og svaret er med dig. Hvis du projektet for konservativ en figur, skal din potentielle franchisetagere kan ikke tiltrækkes, da de ikke vil være sikker på at bryde – selv. Omvendt, hvis du projektet en overdrevet figur, din franchisetagere vil føle sig meget shortchanged og kan forsøge at lovligt ophæve din franchiseaftalen. Det bedste udgangspunkt er at skabe en forretningsplan.
(Unik idé)
Mange mennesker er mislykket i området for at skabe en franchise, fordi de ikke indser, at deres idé ikke er entydigt. De gør ikke indsatsen i fik en patentbeskyttelse og kan føle, at branding anerkendelse er tilstrækkelig.
(Dit netværk og støtte besætning)
Denne gruppe faktisk gøre eller bryde dig franchise. De kan enten være din nuværende loyale kunder, der gennem mund-til-mund bidrage til at øge den positive eksponering for din franchise. De omfatter også dine familiemedlemmer, der kan være omkring at samle dig op, når du mister fokus. Glem ikke din egen personlige kreds af venner og endda alumni!
(Din finansielle midler)
Regeringen har et antal stipendier for franchise. Mange lokale banker også tilbyde generøs lån til virksomheder. Disse muligheder giver meget tiltrængt økonomisk livline for dig. At have en pludselig cash flow problem kan være en alvorlig hindring for din franchise.
(Markedsundersøgelser)
Hvis du har en ide, har du brugt nok markedsundersøgelser tid (og dollars) forståelse der er din målgruppe, og hvad er deres pris forventninger. Dit produkt kan være for personlig (du og brand er en) at være en succes i at sælge din franchise til andre mennesker. Du kunne også synonym til produktet-det kan ikke være en one man show.
(Ledelsesmæssige færdigheder)
Du skal være ærlig over for dig selv; har du gode lederevner? Opretter en franchise betyder at være forventes at håndtere daglige problemer som logistiske forsinkelser, vare faultiness og franchisetagere små ryper. Dette indebærer, at du har brug for tilstrækkelig tid forvaltning og folk færdigheder. Du skal også være meget overbevisende.
(Salgsfremmende indsats)
Du er nødt til at konstant finde innovative måder at skabe opmærksomhed om din franchise. Du kan have til at deltage i messer, designe reklame kopier og måske gøre kolde opkald til at oprette eksponering. Den gode nyhed er, at du altid kan engagere et PR/markedsføring firma til at gøre dine kampagner, når du har nok finansielle udlæg.
(Skriv en bog!)
Skrive en bog om din franchise giver både eksponering og troværdighed. Du kan også dele dine tanker til læsere, der kan være enten franchisetagere eller kunder. En klar win-win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.