Et kig på almindelige typer af lån

Folk undrer om almindelige typer af lån, især med alle de forskellige typer af lån til rådighed.

Der er mange almindelige typer af lån, der kan falde ind i de samme kategorier, samt nogle almindelige typer af lån, der er kun forskellige på én eller to små måder.

Nedenfor er beskrivelserne for flere almindelige typer af lån, herunder nogle af de faktorer, der kan begrænse, hvem der er berettiget til lån og hvor meget interesse forskellige individer måske nødt til at betale for lånet.

Selvfølgelig, dækker dette ikke alle de lån, der tilbydes… kun de lån, som du er mest sandsynligt at støde.

Sikrede og usikrede lån

De fleste hvis ikke alle almindelige typer af lån falder ind under en af to kategorier… sikrede og usikrede lån.

Sikrede lån er de lån, som bruger nogle objekt af værdi, som er nævnt som sikkerhedsstillelse, som en garanti for tilbagebetaling og en metode for at tilbyde lavere rentesatser.

Usikrede lån, på den anden side kræver ingen sikkerhedsstillelse men næsten altid har en højere rente end sikrede lån.

Begge disse typer af lån kan påvirkes af din kreditværdighed, og sikrede lån kan være påvirket af værdi og type af din sikkerhed.

Studielån

Studielån er en af de almindelige typer af lån, der giver penge til en person til at fortsætte deres uddannelse. Disse lån er ofte støttet af regeringen, at tillade dem at være usikrede lån samtidig med at lavere rentesatser. Mange studerende lån har en udskudt tilbagebetaling indstilling, så den studerende til at udskyde tilbagebetale lån indtil, når de er færdig med skolen.

Auto finansiering

En anden af de mere almindelige typer af lån er auto finansiering, som er et lån med sikkerhed, der bruges til at købe en bil, lastbil eller andre køretøjer. Det køretøj, der er købt tjener som sikkerhed for lånet, tillader en person at købe køretøjet uden at skulle sætte op yderligere sikkerhedsstillelse til sikring af lånet. Da de fleste køretøjer er højere værdi elementer, er auto finansiering ofte tilgængelige for personer med en bred vifte af kreditvurderinger.

Realkreditlån

Boliglån er lån, der bruges til at købe eller refinansiere et hus eller fast ejendom, og er en af de mest almindelige typer af lån. Meget ligesom auto finansiering, kræver realkreditlån ingen yderligere sikkerhedsstillelse siden købte ejendommen tjener som sikkerhedsstillelse til sikring af lånet.

Realkreditlån har tendens til at variere i renter og tilbagebetalingsbetingelser, med fælles tilbagebetaling indstillinger tider varede så længe som 30 år for større realkreditlån. Disse lån kan være kommet fra en række forskellige långivere, herunder standard banker, finansieringsselskaber og online långivere.

Homeowner lån

Meget lig realkreditlån, homeowner lån er lån, der er taget ved hjælp af et hus eller andre stykke af fast ejendom som sikkerhed.

Den største forskel mellem homeowner lån og realkreditlån er at homeowner lån er taget ud på ejendom, at låntageren allerede ejer, og bruger egenkapital (som er del af ejendommens værdi, der allerede er blevet betalt for) som en vigtig afgørende faktor i renter og andre lånevilkår.

De fleste personer, der ejer et hjem eller real estate kan kvalificere sig til homeowner lån (med tilstrækkelig egenkapital), uanset deres kreditværdighed.

Indkvartering realkreditlån, homeowner lån kan fås fra traditionelle banker, finansieringsselskaber, online udlån tjenester og andre långivere… en stigende tendens i de seneste år, men er for homeowner lån at være fået via online tjenester på grund af øget bekvemmelighed og anonymitet af online långivere.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.