Diamond Cutter

Geshe Michael Roach er en Princeton kandidat og en buddhistisk munk. Efter eksamen gjorde tilbragte han syv år på at studere visdommen af tibetansk buddhisme. På opfordring af sin lærer tiltrådte han en spirende diamant forretning i New York for at teste sine idealer i det virkelige liv. Han opholdt sig med virksomhed som medlem af den centrale ledelse i sytten år.
Virksomheden voksede fra en start-up med to ejere og to medarbejdere til 100 millioner dollars i salg og fem hundrede medarbejdere i kontorer rundt om i verden. Diamond Cutter: Buddha på strategier til styring af din virksomhed og dit liv fortæller historien om hvordan Geshe Michael Roach bygget diamond opdeling af dette selskab, ved hjælp af principperne culled af gamle tibetanske buddhisme som den drivende kraft bag sin beslutning at gøre.
Tegning lektioner han lært i diamant forretning og år i buddhistiske klostre, viser Roach, hvordan at tage sig af andre er den ultimative bane hen til tage sig af sig selv, selv–især–i erhvervslivet. Som han udtrykker det, du nødt til at engagere sig i “mental havearbejde,” hvilket betyder, laver nogle praktiske ting der vil danne nye vaner, der vil skabe en ideel virkelighed for dig. Hvis dette lyder lidt oprørende, hans meget præcise instruktioner er nede på jorden og talrige specifikke spørgsmål fælles for forretningsstyring/verden. Gennem denne praksis, vil du blive en hensynsfuld, generøs, indadvendt, kreativ person af enorme integritet, og der vil være nøglen til din rigdom… A
Nogle af de mange indsigter i The Diamond Cutter er som følger:
En virksomhed skal være vellykket; Det skal tjene penge. Der er ingen konflikt mellem spiritualitet og succes i erhvervslivet. Succesrige forretningsfolk har ressourcerne til at gøre mere godt i verden end personer uden de samme ressourcer gøre. Derudover er netop dem, der er tiltrukket af virksomhed de samme mennesker, der har styrke til forstå og udføre de dybere praksis af Ånden.
Penge bør gøres ærligt og med absolut integritet. Hvordan vi tjene penge spørgsmål mere end noget andet. Det bestemmer vores evne til at holde at tjene penge som ingen kan på ubestemt tid køre en forretning bygget på uærlighed eller bedrag. Det også i høj grad påvirker vores evne til at nyde de penge, vi gør.
Intet er godt eller skidt i sig selv; alt har en skjult potentiale. Dette er, hvad buddhisterne kalder tomhed. Hvad er dårlige nyheder for du kan være gode nyheder for nogen anden, og omvendt. Vi skal ikke springe til konklusioner om begivenheder, men skal holde op med at overveje, hvilke muligheder de har virkelig for os. Selv konkurrenter kan ses som fe Kuma udfordrer os til at finde den korrekte sti til større realisering. Det er et spørgsmål om perception. Med den rigtige sindstilstand, kan vi gøre vores problemer til muligheder.
Vi skal se frem til den uundgåelige ende af vores dage i erhvervslivet, og sætte os i en position hvor vi kan ærligt sige vores år i erhvervslivet havde nogle betydning. Idéen her er at foregribe vores fremtid, og i en retning, der vil gøre det muligt for os at se tilbage på vores fortid med total glæde og tilfredshed.
Diamond Cutter: Buddha på strategier til styring af din virksomhed og dit liv ved Geshe Michael Roach (forfatter)
Liste pris: 23,95 gennem Barnes and Noble
Tilgængelighed: Afsendes indenfor 24 timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.