8 Fælles finansielle myter om god gæld

Derfor er det vigtigt aktivt at styre dine penge, så du ikke er fanget i en gældsfælde. Her er otte fælles finansielle myter, der er blevet foreviget af medier og finansielle institutioner.

Myter om god gæld

Billige lån

Nogle områder af landet er ikke kendt for fremragende servicekvalitet i hjemmet, som college intervaller eller kriminalitet-fattige samfund. Desværre skal ethvert sted, der kan sælges på et gadehjørne, signalere eksistensen af kriminalitetsfri levevis, hvis du planlægger at bo der. For at opleve det bedste fra begge verdener, bør du søge områder af høj kvalitet kvarterer. Overvej også områder, der er hjemsted for nuværende eller nyligt afsluttede projekter, som du kan besøge, som nybyggeri.

Morse ellerFreshjug omtrentlige adresser ikke betaler væsen fast ejendom, vil landdistrikterne ikke være i stand til at give dette. Hertil kommer, at hvis du søger i bestemte kvarterer, odds er du vil være i stand til at opretholde dit hjem, hvis noget går galt, og du er tvunget til at forlade. Derfor er det mere udfordrende at sælge hjem i de søgte regioner i landet. Homebuyers i små byer eller virkelig landdistrikter har svært ved at finde en masse købere villige til at forpligte sig til boliger i disse områder.

Billigere forsikring

Hvis du bor i en øvre middelklasse indkomst område eller i et sikkert samfund med en politi-afdeling og hospital, er du allerede en mindre risikabel udsigt til kriminalitet og skader på ejendom. Desuden er forsikringssatserne typisk lavere i disse områder end i højindkomstområder. Desuden vil biler tendens til at være sikrere i disse områder, og fremmede er færre, end i mere velhavende områder. Som altid skal du kontakte Better Business Bureau, før du foretager store køb som et køretøj. Selv om de fleste forsikringsselskaber vil se dig som værende en sikrere risiko end en person, der bor i en stresset kriminalitet område, skal du gøre din forskning.

Billigere forlade en højere satser for at få arbejdsløshedsunderstøttelse

I det område, du bor, er forsikringspræmier kun taget ud en gang om året, og de kan ikke sænkes, hvis du går på jobsøgning. Med de høje satser vil nogle områder stadig kræve en stigning i forsikringsprisen for at give forbrugerne en besparelse. Hvis du planlægger at flytte til et mere sikkert område, skal du ikke se til et forsikringsselskab for at få hjælp.

Billigere Term Life – Bortset fra Term Life satserne er mindst de samme

Billigere langsigtede vilkår acceptere mere omfattende dækning

Billigere forsikringspriser til dækning af civilretligt ansvar

Hvis du har en retssag, du får brug for mere dækning

Udenlandske lån – Mens renten er normalt lavere for udenlandske lån

Kreditkort gæld – Afbetale et kreditkort, før den maksimale periode vil forlænge den største reduktion i rentegebyreroPay off dit kreditkort saldi for at undgå finansieringsomkostninger.

Kontantforskud – Let de højeste renteudgifter

Medicinsk gæld – Kreditkort saldi er shopping, så du måske ønsker at undgå dette for enhver pris.

Dental Gæld – – Hvis en større operation er nødvendig, kan dette være den dyreste medicinske udgifter nogensinde. Dette gælder ikke, hvis du har akut tandpleje. Hvis ja, kan det være billigere at gå længere sigt eller gå med en non-profit Dental Association fra begyndelsen

Stressreducerende stressudgifter

Tobak-quit, eller i det mindste minimere, hvor de skal købe. Dette gælder især som en del af din grundlæggende mad behov som drikkevand.

Alkohol – Gør bedst brug af alkoholdrikken – medbring din egen drink

Cigaretter – cigaretter er dyre. At købe en pakke kartoner er ofte mere end prisen på en pakke tyggegummi. Jeg foreslår, at du gør det math.

Gambling / væddemål – Gambling og væddemål kan synes sjovt, men mister fokus, du kan miste mere, end du nogensinde kunne forhandle om. Jeg kender til mange tilfælde, hvor folk spillede på et meget farligt område uden at vide, hvor risikabelt det var

Alkohol og cigaretter- styr dit forbrug

Underholdsbidrag og børnebidrag-Ansvar. Må ikke fodre hotline som “Jeg elsker det” Mobile App.

Gebyrer for tjenester – De fleste gebyrer kan forhandles som et absolut minimumsgebyr, der er angivet i din kontrakt. Gennemgå din kontrakt og se, om du kan forhandle dine gebyrer. Hvis de er for meget, kan du altid se på at konsolidere studielån og opnå en ny regering studielån, såsom Stafford Loan. Dun & Bradstreet accepterer låneansøgninger for studerende gennem effektuerede betalinger, indkomst betinget betalinger, og gradueret betalinger.

Kreditkort – Betal til tiden. Hvis du har en saldo på dit kreditkort, har du ikke råd til at vente til næste måned med at betale kortet. Betal kortet hver måned.

Dårlige vaner – Kør sub 24 timers ekspres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.